Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új hangfal márka bemutatótermünkben: Isten hozott, Fyne Audio!

Annex - 2020. 04. 08. 00:00:00
Új hangfal márka bemutatótermünkben: Isten hozott, Fyne Audio!

 

Örömmel értesítjük az auidofil hangrendszer építés előtt álló zenekedvelőket, hogy egy remek ár/érték arányú márkával egészítettük ki kínálatunkat. Ez nevezetesen a Fyne Audio, egy vadonatúj, ám rendkívül nagy múltú, skót székhelyű cég. Remek hangot, hosszú távú hallgathatóságot és érdekes technológiákat rejtő termékei tökéletesen beilleszkednek belépő és prémium kategóriáink közé!

A skót székhelyű hangfal gyártó Fyne Audio háta mögött 200 évnyi audio iparági tapasztalat áll. Emellett toborzó programot folytatnak még több ipari tehetség alkalmazásához. Fő küldetésük, hogy kivételes teljesítményű hangsugárzókat készítsenek. A gyártó tervezői és mérnöki csapata Skóciában dolgozik. A márkanév mögött álló csapat legalább 10 évet dolgozott együtt – némelyikük még sokkal többet. Új és innovatív dizájnelemeket, élvonalbeli technológiákat alkalmaznak.

A Fyne Audio hangsugárzókból többet is vendégül lát bemutatótermünk. Már napok óta járatjuk őket, és egyre jobban örülünk a jelenlétüknek. Ezek ugyanis rendkívül hosszan hallgatható, kellemes karakterű dobozok, kiváló térszórással és magabiztos dinamikai ábrázolással. Többet talán nem is érdemes szavakra fecsérelni, hiszen élőben Ön is meghallja, hogy milyen képességek rejtőznek a Fyne Audio diszkréten elegáns, ugyanakkor ésszerűen árazott termékeiben. Zenekedvelőknek és házimozi építőknek egyaránt merjük ajánlani, akik a hosszú távon hallgatható, kifinomult hangot keresik!