Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nálunk is meghallgathatóak a B&W legendás 800-as hangfalai!

Annex - 2020. 10. 20. 00:00:00
Nálunk is meghallgathatóak a B&W legendás 800-as hangfalai!
A nagy múltú B&W kínálatából immár a legfelső, abszolút high end 800-as termékcsalád modelljei is muzsikálnak nálunk. A szépségek képviselik a gyártó tudásának legjavát, szinte mindenben fejlődtek a korábbi generációhoz képest!

A 800 Series Diamond képviseli a Bowers & Wilkins tudásának legjavát. Minden részlete a komromisszum mentes hangvisszaadást szolgálja. Sok apróságon változtattak a mérnökök, amelyek végeredményként óriási előrelépést hoztak. Utóbbiak közé tartozik, hogy a magassugárzó háza, valamint (a 803 D3-tól felfelé mindegyik modellen) a középsugárzó jellegzetes turbina alakú feje tömör alumíniumra cserélődött. A kevlár helyett titkos összetételű Continuum középsugárzó kelti a középső frekenciákat, a basszus hangszórók pedig új, ún. Aerofoil (habtöltetű szendvics szerkezet szénszálas külső réteggel) membránból készülnek. A basszus hangszórók alumínium kerettel illeszkednek a többrétegű, hajlított fa „dobozhoz”. És ez még csak néhány a kritikus frissítések közül. Az eredményt hallani kell ahhoz, hogy elhiggyük.

A legfelső szintű hangélmény visszaadására szánt sorozat valamennyi tagja az Egyesült Királyságban készül. Próbálja ki Ön is bemutatótermünkben a Bowers & Wilkins hangsugárzókat, vigye haza a zenét stúdió minőségben!